Kıymetli Dostlar,

Her daim paylaşımlarımı okuyup yorumlayan siz değerli dostlarımın son yazılarına vakit ayırıp yorum yapamadım. Emin olun sizlere karşı çok mahcubum. Bağışlayın lütfen.

Temmuz başında Sat.ve Pazarlama Md görevini yaptığım şirketim, malum piyasanın daralması sebebiyle yollarımızı ayırmak durumunda kaldı. Kafam hayli dağınık. Kıymetli yazılarınıza konsantre olamıyor, yorum yapamıyorum bu sebeple. Netice itibarıyle bir süre sizlerden uzak kalacağım.

Kısa bir veda bu. Umarım iş bulma süreci uzun sürmeyecektir.

Keyifle kalın sevgili dostlarım..


 

25 Yorumlar

  1. bence yazmaya devam edin naçizane fikrim , piyasa durumundan çok çok haberdarım , ben de firmamı kapama eşiğindeyim , ama burayı bir çeşit terapi gibi düşünüyorum belki size de faydası olur bu düşünce

    YanıtlaSil
  2. Bence bırakmayın buraları, size de iyi gelir. Umarım en kısa sürede iş bulma sürecini atlatırsınız. Keşke faydamız dokunabilse...

    YanıtlaSil
  3. Kıymet dolu iş fırsatlarının karşınıza çıkması dileklerimle. Yeniden sizleri aramızda göreceğimiz günlerin çok yakın olduğunu ümit ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun Taner Bey. İnşallah en kısa zamanda dilediğiniz gibi bir iş bulursunuz. Sizin gibi tecrübeli elemanlara piyasada her zaman yer vardır, kuşkusuz.

    YanıtlaSil
  5. En kısa sürede severek ve hakkınızı alarak çalışacağınız iş bulmanızı diliyorum

    YanıtlaSil
  6. Herseyde bir hayır vardır bence.Umarim daha iyi iş imkanları ile karşılaşırsınız.

    YanıtlaSil
  7. Değmez Taner Bey hiçbir şey için düşünmeye bile; kaderin elinde herkes oyuncak; asıl teşekkür bizden, sağlıcakla...
    Dualarım sizinle tez dönün e mi? :))

    YanıtlaSil
  8. İşsizlik kadar lanet birşey yok inşallah kısa zamanda bulursun .

    YanıtlaSil
  9. Hayırlısı olsun, belki bu kapının kapanışı, bir başka daha güzel bir kapının açılımını sağlayacaktır. Yolunuz açık olsun. Buraları ihmal etmeyin, arada ses verin lütfen :)

    YanıtlaSil
  10. Taner Bey. Yazınız bana çok dokundu. Sizi çok sevdik. İnşallah kısa sürede işiniz hallolur, bol şans diliyorum. Sizi bıraktığınız yerde bekleyeceğiz.Selam ve saygılarımla...

    YanıtlaSil
  11. Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle, daha iyi bir işe sahip olursunuz umarım.

    YanıtlaSil
  12. Hakkınızda hayırlısı, herşey gönlünüzce olsun

    YanıtlaSil
  13. Geçmiş olsun. Umuyorum ki bir an önce yeni işinize kavuşun.

    YanıtlaSil
  14. Biraz kafanızı toparlayıp gelin. Vardır her işte bir hayır.

    YanıtlaSil
  15. Taner Bey merhaba. En kısa zamanda bu durumun düzelmesini diliyorum. Malum günümüz ekonomik koşulları herkese ayrı bir sorun çıkarıyor. Geçmiş olsun diyelim. Yorumlara dönmeniz gerçekten önemli değil. Sizi değerli bir blogger arkadaşımız olarak her zaman ziyaret edip, yazılarınızı keyifle okuyoruz. Lütfen böyle şeyleri dert etmeyin. Siz işlerinizi halletmeye çalışın bu yeterli. Eminim önünüzde daha iyi iş kapıları açılacaktır.

    YanıtlaSil
  16. Ekonomik göstergelerimiz çok kötü. Firmaların kapanmasına, küçülmeye gitmesine artık sıkça rastlar olduk. Sizin için hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  17. Umuyorum ki tez zamanda işleriniz yoluna girer.

    YanıtlaSil
  18. Şansınız açık olsun :) iyi dileklerimi yolluyorum

    YanıtlaSil
  19. Geçmiş olsun her işte bir hayır vardır. Bir kapı kapanırsa mutlaka yenisi açılır. Güzel haberlerinizi bekliyoruz 😊

    YanıtlaSil
  20. Taner bey cok uzuldum umarim kisa surede is bulur ve geri donersiniz bu arada blog ile ilgilenmek kafanizi dagitabilir kim bilir belkide blog yazarak bile yeni bir ise baslamis olursunuz her iste bir hayir vardir cok daha guzel isler karsiniza cikacak ve en iyisi olacak sevgiler.

    YanıtlaSil
  21. Bu kötü durumda bile bizleri düşündüğünüz için teşekkürler hocam. Yazılarını severek okuduğum sayılı bloglardan biriydi blogunuz. Ama şuan ki durumunuz için çok üzüldüm. İnşallah ALLAH gönlünüze göre verir. Tez zamanda iş bulmanız umuduyla...

    YanıtlaSil
  22. Geçmiş olsun Taner Bey. İşlerinizi yoluna koyacağınızdan eminim. İnşallah en kısa sürede dönersiniz. Blog aleminin sizin gibi nezaketli insanlara ihtiyacı var.

    YanıtlaSil
  23. Selamlar blogunu takipteyim sende blogumu takip edim yazılarıma göz atarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  24. Taner bey Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah. Yeni yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz

    YanıtlaSil